Juicers in Denmark

Post On Group Wall

Group Wall

 • Juicegirl

  2 years ago


  Hej, er der nogen aktivitet i denne gruppe?

 • Lisbeth

  2 years ago


  Hejsa :-)

  Har i plads til en mere?  Dbh Lisbeth

 • AliceN

  3 years ago


  Now easter is over, juicer on the table, veg / fruits bought & washed ! Reboot tomorrow!  My first reboot and hope to hear more from this group.. Which I hope is still active.  Jeg skriver ikke så godt på dansk, men kan forstå skriftlig dansk. So hope to hear from others on theirt reboot journey.

 • Mr. Morten

  3 years ago


  Hej alle sammen, er denne gruppe stadig aktiv??, jeg kan se at der ikke bliver skrevet så meget. Jeg er ved at line op med forberedelser til en Reboot kur. Jeg havde ikke fundet denne gruppe, så jeg oprettede en Rebooters in Denmark. Men lad mig lige høre om der er aktivitet her.

 • BiancaDK

  3 years ago


  Hej . idag jeg har startet en reboot :). min først juice var med rødbede,det var så godt. my goal is 10 days ..juice on :)

 • Mr. Morten

  3 years ago

  Hej Bianca...kan se det er 3 dage siden du er startet, hvordan går det??

 • AliceN

  3 years ago

  Hej Bianca, did you complete the10days?

 • Turbo DK

  3 years ago


  Hej herinde,  Så er dag 1 ved at være ved vejs ende og jeg synes den trækker tænder ud! Har Mega ondt i hovedet, men tror heller ikke jeg har fået nok vand. Kan snart ikke rumme mere væske ???? Jeg er dog ved godt mod og ved det kun er en overgang, så glæder mig til at ramme dag 3 eller 4 hvor jeg håber det bliver nemmere. Jeg har valgt en ren juice faste i 5 dage til at starte med og så tager jeg en dag af gangen derefter. Er vildt imponeret over mange af jer der er over dag 30! Godt gået!

 • Cristi

  3 years ago


  Hej alle, er meget glad for at have fundet den her gruppe. Har lidt krise på. Har været igang med den helt store reebot og er nu på dag 19 tror jeg men i går aftes gik det helt galt og jeg spiste alt og meget :-(, i dag var så min ugentlig veje-dag, og havde taget et halvt kilo på siden sidste torsdag. Jeg er SÅ skuffet og vred på mig selv. Har lige været fire dage i sommerhus med min altædende far og har næsten væretsulten hver dag siden jeg startede, så det måtte jo gå galt. Skriver da jeg håber på lidt moralsk støtte udefra, så jeg ikke giver op og kommer op på hesten igen. Med lidt hjælp tror jeg godt jeg kan. Har i prøvet noget lignende?

 • Helene

  3 years ago


  Hej Alle  Er der nogen aktive i denne gruppe? Jeg er igang på min 6 dag, og jeg havde krise på min anden dag! Godt det er slut, jeg er dog meget sulten hele tiden. Nogen der har et tip på en juice der mætter meget? God juice dag til alle :-)

 • dansker

  3 years ago


  Hejsa!  Jeg har fastet med juice i 9 dage. Planen er mindst 14 dage, så må jeg se hvordan det går. Har tabt mig 4 kilo, har fantastisk meget energi. Gør det på grund af flere autoimmune sygdomme og 10 kilo for meget på sidebenene. Dertil en ufattelig træthed, som jeg nu allerede er kvit. Jeg er 60 år og den eneste i familien der juicer indtil nu.

 • dsveegaard

  3 years ago


  Hej alle.  Min kæreste og jeg starter i morgen. Vi har i dag tømt Lidl for alle de lækre grøntsager, og vi ser frem til at opleve glæderne ved at juice'e. Planen er 30 dage, men samtidig at tage det en dag ad gangen :)

*Individual results may vary. Reboots are not intended to treat, cure or prevent any medical or health condition. Reboots are not recommended for everyone, and before commencing a Reboot or any other nutritional or dietary regimen, you should consult with your qualified health care provider in order to assess any potential benefits or risks to you with consideration of your personal medical situation. You should also continue to work closely with your qualified health care provider if you intend to engage in a long-term Reboot. Our Guided Reboot Programs are not advised for women who are pregnant or nursing.